CrossFit Zwijndrecht

Kids & Teens

CrossFit Kids (6 – 9 jaar)

CrossFit Teens (10 – 16 jaar) 

Only the BEst

We Know How to Make CrossFit Fun For Kids

CrossFit Zwijndrecht wil kinderen en tieners meer laten bewegen, zelfvertrouwen geven en hen leren samenwerken! Hiervoor hebben wij het CrossFit Kids & Teens programma.

 

CrossFit Kids & Teens is een CrossFit programma speciaal ontworpen voor de ontwikkelingsbehoeften van kinderen.  Bij CrossFit Kids ligt de nadruk op kinderen sneller, sterker, fitter en vaardiger maken. Dit op een plezierige en leuke manier.

Judith, Ismay & ……vacature

ONZE ERVAREN EN GECERTIFICEERDE CROSSFIT KIDS TRAINERS

Judith Drees

Judith Drees

CrossFit Level1 Trainer, CrossFit Kids Trainer, CrossFit Kettlebell Trainer

In ons CrossFit Kids & Teens programma willen wij jonge kinderen en tieners meer laten bewegen, zelfvertrouwen opbouwen, leren samenwerken en het belangrijkste…..plezier hebben!

Ismay van Haren

Ismay van Haren

CrossFit Level-1 Trainer, CrossFit Kids Trainer

CrossFit Kids & Teens is niet alleen een aangepaste versie van volwassen CrossFit! Het is een CrossFit programma ontworpen voor de specifieke ontwikkelingsbehoeften van jonge kinderen en tieners.  De nadruk ligt op kinderen sneller, sterker, fitter en vaardiger maken op een veilige en leuke manier.

 

Een woord

Van Onze Headcoach

“CrossFit is geweldig voor jongere vanwege de grote verscheidenheid aan disciplines. Het gaat van gewichtheffen tot gymnastiek. Kinder -en tienerhersenen zijn als kleine sponzen, ze popelen om neurologische verbindingen en aanpassingen te maken. Deze verbindingen in de hersenen komen als reactie op de prikkels. Hoe meer jongeren worden blootgesteld aan allerlei dingen als ze jong zijn, des te meer neurologische aansluitingen kunnen ze ontwikkelen en behouden de rest van hun leven.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de jongeren plezier vinden in fitness. Verschillende gepubliceerde onderzoeken laten zien dat kinderen en tieners beweging net zo belangrijk vinden als hun ouders dat vinden. Als ze namelijk opgroeien met de associatie dat sporten leuk is en ze de voordelen voor hun lichaam en gezondheid er duidelijk van inzien, dan is de kans groot dat fitness een prioriteit voor het leven blijft. Gezond eten wordt een natuurlijke en normale keuze en actief zijn wordt iets wat ze “gewoon” doen.

– Lonny Drees

Teens

Papa’s

Kids

Mama’s

U vind ons hier en voor vragen neem contact met ons op.

Locatie: De  Veldoven 33,

3342 GR, Hendrik Ido Ambacht

Telefoon: +31639545644

Email:info@crossfitzwijndrecht.com

Workout Tijden:

Maandag  en Woensdag 16:00 uur Kids

Maandag en Woensdag 17:00 uur Teens

WhatsApp WhatsApp ons