Certified Tactical  Trainers

Wat maakt jou een goede operator? Natuurlijk is een goede fysieke en mentale conditie belangrijk. Maar actie-intelligentie, dat je in scenario’s kunt denken, alert en doortastend reageert en contactgericht bent, is nog veel belangrijker. Onze trainers/instructeurs, met ruime ervaring in specialistische diensten (politie en defensie) kunnen jou daar haarfijn bij helpen en op vlieghoogte brengen. 

Politie

Brandweer

Defensie

Private Contractors

WIJ HELPEN JOU MET DE HARDE EISEN.

Elk goed trainingsprogramma vertrekt vanuit een duidelijke filosofie. Iedereen kan oefeningen bedenken, maar het gaat om de filosofie die er achter zit. Wij hebben hiervoor de skills, drills & trainers.

“wij maken voor iedere cursist, gelet op zijn of haar specifieke behoeften en de dienst waar hij of zij naar solliciteert een compleet trainingsprogramma.

Dit programma wordt beschreven op basis van de behoefteanalyse en training visie. Aan het eind van de training hebben we een operator met een competente bewegingsapparaat, die sterk, snel, lenig en behendig is en die beschikt over een korte en lange duur uithoudingsvermogen.

De effectiviteit van het trainingsprogramma wordt Bepaald aan de hand van verschillende indicatoren welke de desbetreffende trainer/instructeur vanaf het begin zal monitoren. “

—A.S & L.D

VOOR SPECIFIEKE DEFENSIE TAKEN EN DIENSTEN VERWIJZEN WIJ GRAAG NAAR ONDERSTAANDE ORGANISATIE, TRAINERS & INSTRUCTEURS.

CrossFit Zwijndrecht maakt bij het trainen en coachen van cursisten gebruik van trainers afkomstig/werkzaam bij specialistische Politiediensten en Defensie.

Voor specifieke voorbereidingen op een baan bij defensie verwijzen wij graag naar de trainers/instructeurs van “Arminius Selectie Trainingscentrum”

Als werken bij de defensie, jouw droom is. Dan zijn de zeer ervaren instructeurs van Arminius Selectie Trainingscentrum degene die je tip top kunnen voorbereiden. Zij hebben die droom al meerdere malen waargemaakt en werken of hebben gewerkt bij defensie. Uiteraard kan je bij Armenius ook terecht voor de voorbereidingen naar een baan bij de DSI, BSB, en Justitie. Ook daar hebben die gasten gespecialiseerde opleiders en instructeurs voor.

Kom je uit de Regio Rijnmond dan kan je voor een adequate en effectieve voorbereiding op een baan bij de Politie, DKDB, DSI/OAE, TPE, en OG ook bij CrossFit Zwijndrecht terecht. Ben je meer geintresseerd in Armenius STC dan kunnen we melden dat ze ook een vestiging hebben in de Randstad. Wij zijn van mening dat het ons niet gaat om waar je heen gaat, of waar je je geld brengt maar om waar je eindigde…in het team van je dromen om voor ons allen de democratie en vrijheid te waarborgen.

Nil Volentibus Arduum

WhatsApp WhatsApp ons