Daniel Muller Coaching

Ketogene Lifestyle Coach

Verantwoord afslanken en meer energie met het Ketose Dieet. 

Daniel Muller Coaching

We hebben goed nieuws, CrossFit Zwijndrecht gaat samenwerken met een voedingscoach/gewichtsconsulent.

Bij CrossFit Zwijndrecht weten we maar al te goed, dat fitter en sterker worden meer is dan alleen maar trainen. Het fundament is goede voeding.  Er zijn uiteraard meer wegen die naar Rome leiden en wij zijn op dit moment erg enthousiast over een Ketogene lifestyle.  Om deze reden gaan wij de samenwerking aan met voedingscoach Daniel Muller. Jouw fitheid en gezondheid zijn onze hoogste prioriteiten en met deze samenwerking kunnen we jou hier nog beter bij helpen!

Daniel Muller Coaching heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van mensen die er een ketogene lifestyle op na houden.

Sport en gezonde voeding waren al van jongs af aan een groot interessegebied voor Daniel. Gezondheid is immers het kostbaarste bezit.

In 2013 behaalde Daniel zijn Masterdiploma in Social & Health Psychologie aan de Universiteit Maastricht. Daniel is psycholoog en is o.a. werkzaam geweest als psycholoog binnen een obesitas kliniek. Daar begeleide hij mensen tijdens de, soms wel, moeilijk zoektocht naar een gezonde levensstijl. Hij hielp niet alleen met het ontwikkelen, maar hij leerde de cliënten die levensstijl ook behouden.Verder is hij o.a. gecertificeerd fitness trainer en BGN Gewichtsconsulent.

Daniel heeft zeer veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van voeding en het effect hiervan op je gewicht, gezondheid en energieniveau. Op basis van zijn kennis, in combinatie met zijn praktijkervaring, heeft Daniel een methode ontwikkeld om op een verantwoorde en effectieve manier af te slanken en fitter te worden. Hij heeft hier vandaag de dag al meer dan duizend mensen mee geholpen, ook uit de CrossFit Sport. Daniel wil ook jullie graag helpen om met voeding en een ketogene lifestyle je gezondheidsdoelen te bereiken.

Keto in het kort:

Het ketose-dieet richt zich op het overschakelen van suikerverbranding naar vetverbranding. Bij vetverbranding zet het lichaam vetten om in ketonen en gebruikt deze als brandstof. Dit proces heet ketose.

Een bekende misvatting onder CrossFit atleten (krachtsporters) is dat koolhydraten absolute nodig zijn om spiermassa te krijgen en progressie te maken in de sport. Dit is echter niet waar.

Wanneer je lichaam in ketose is zal je voornamelijk vet gebruiken als energiebron. Dit is niet alleen het vet vanuit de voeding, maar ook de vetreserves die je lichaam heeft opgeslagen in de vorm van een buik(je) of love handles. Alleen CrossFitten is niet voldoende om van dit hardnekkige vet af te komen. Men zegt niet voor niks: “sixpacks are made in the kitchen, not the box”.

In ketose heb je meer energie, eet je heerlijk gevarieerd, verkeer je in goede gezondheid en heb je een blijvend resultaat.

De meeste diëten zijn op lange termijn niet vol te houden. Je valt wel af maar zodra je stopt komen de kilo’s er al snel weer bij. Het ketose-dieet leert je een gezonde leefstijl aan, waardoor je ook op de lange termijn strak en fit blijft.

Wil je meer informatie over een ketogene lifestyle of op persoonlijk niveau worden gecoacht neem dan contact op via onderstaand contact formulier of vraag naar de bijzonderheden in onze box.

Interesse in een Ketogene Lifestyle ? Neem dan snel contact met ons op. 

WhatsApp WhatsApp ons