Werner van Dungen van “You-Mens”

Lifestyle Coach

 “Iedereen heeft altijd een mening, manier, leefwijze, activiteit of voedingspatroon waarmee zij resultaten boeken, hun eigen waarheid”

You-Mens.

Nog meer goed nieuws, CrossFit Zwijndrecht gaat samenwerken met voedingscoach/gewichtsconsulent en tevens CrossFit atleet in onze box van het eerste uur Werner van Dungen.

Bij CrossFit Zwijndrecht weten we maar al te goed, dat fitter en sterker worden meer is dan alleen maar trainen. Het fundament is goede voeding.  Er zijn uiteraard meer wegen die naar Rome leiden. Werner weet daar alles van. Buiten het feit dat Werner een bijzonder fijn mens is (You-Mens) heeft deze man ook behoorlijk wat kennis van zaken.

Werner weet namelijk uit eigen ervaring  hoe lastig het is om een passende gezonde levensstijl te vinden. Zoals Werner zegt “Iedereen heeft altijd een mening, manier, leefwijze, activiteit of voedingspatroon waarmee zij resultaten boeken, hun eigen waarheid”

Wat is jouw waarheid, wat past bij jou, hoe kun jij je tevreden, fit en energiek voelen? Vind je het PALEO, ZONE of KETO principe niet bij jou passen dan is de coaching van You-Mens misschien iets wat jou verder kan helpen.

Vind je de CrossFit Lifestyle te zwaar, en wil je niet al te veel minderen met het nuttigen van zoetigheid, kaasjes en alcohol dan hoeft dit niet te beteken dat je minder gezond kan leven.

Ook niet geheel onbelangrijk zijn de andere punten van een gezonde levensstijl; rust, regelmaat en beweging zoals bijvoorbeeld CrossFit. 

Verder kan je, met de juiste keuzes, en met het aanpassen van je eet- en beweegpatroon veel meer eten dan voorheen en dat zonder strenge dieeten en moeilijke recepten. Voel je snel weer fit en energiek,  blijf op gewicht, heb niet alsmaar honger, zorg voor een laag vetpercentage en probeer het eens.

Wil je meer informatie over YOU-MENS en de werkwijze van Werner. Wil je op persoonlijk niveau door hem worden gecoacht neem dan contact op via onderstaand contact formulier of vraag naar de bijzonderheden in onze box.

Interesse You-Mens Coaching? Neem dan snel contact met ons op.

WhatsApp WhatsApp ons