Invest In Your Health

SAMIRA

NLP COACHING

Neuro Linguïstisch Programmeren

1ON1

NLP Coaching met Coach Samira Michels

 “If you keep doing what you’ve always did, you’ll keep getting what you’ve always got.” 

  • Henry Ford

Dit is een van mijn favoriete quotes, maar om te kunnen veranderen zal je eerst bewust moeten worden wat precies datgene is wat je altijd doet. 

Mijn naam is Samira Michels, sommigen van jullie zullen mij allicht een keer voorbij hebben zien komen met een rood bezweet hoofd. Ik sport namelijk al 5 jaar met heel veel plezier bij CrossFit Zwijndrecht. Naast sporten vind ik het belangrijk om mezelf ook op persoonlijk vlak te ontwikkelen en heb ik de afgelopen jaren mijn Practitioner en Master in NLP-diploma gehaald, in juni rond ik mijn opleiding Transpersoonlijke Coaching 1 af. 

Let’s GO

Get Mentally In Shape

“You don’t live the life you deserve, you live the life you think you deserve.”

  Jacob Glass

Professionele Coaching

In deze gekke tijd is het niet raar als je even niet lekker in je vel zit. Hoe fijn is het dan als er iemand is die even naar je luistert en je weer helpt een stapje in de goede richting te zetten en bewuster te worden van je eigen patronen. Daar zou ik je graag bij willen helpen, zodat je kan zien welke dingen er wel mogelijk zijn en je niet meer zal focussen op de dingen die op dit moment even niet meer kunnen. Van daaruit kan je meer leven in een vrijheid waar jij zelf de controle over hebt en een leven leiden waarin je zelf de touwtjes in eigen handen hebt. 

Aan de hand van coaching gesprekken gaan we samen onderzoeken waar jij nu precies vastloopt en wat ervoor nodig is om jouw doelen te bereiken. Onderwerpen waarbij ik onder andere kan helpen zijn: 

  • Inzicht krijgen in je eigen patronen en hoe deze te doorbreken
  • Je grenzen leren kennen en voorkomen dat je hier overheen gaat
  • Ontdekken wat je wilt en hoe je dat gaat bereiken
  • Meer positieve emoties, geluk en balans ervaren
  • Zelfvertrouwen ontwikkelen

Op deze manier help ik je met het bewust worden van jouw gedachten en patronen, om er zo voor te zorgen dat jij jouw negatieve gedachten kan ombuigen naar positieve gedachten.

Wanneer jij positiever in het leven kan staan en meer vanuit jezelf kan leven zorgt dit voor een gevoel van vrijheid en meer geluk. 

Kosten

Wat kost u een NLP Coaching sessie? De vraag is hier wat is uw gezondheid waard!?

 “All progress takes place outside the comfort zone.”

VRAGEN?

Wil je weten of ik jou kan helpen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis intakegesprek. De prijs per sessie is €40,- inclusief btw. Mail ons voor een afspraak in persoon. Wij bespreken met u graag de mogelijkheden.

*Bij een traject bepalen we hoeveel sessies er nodig zijn en reken ik een pakket-tarief.

1 + 13 =

WhatsApp WhatsApp ons