On-Ramp Programma

Starten met Functioneel Trainen (CrossFit)!! Iedereen ongeacht de ervaring en/of training in een andere Gyms en/of CrossFit boxen moet gebruik maken van de intake. Tijdens de intake (via de mail en fysiek ) krijgt het team trainers al een goed beeld van de huidige fysieke en algemene conditie van de atleet.

We gaan het onder andere hebben over je doelstelling, eventuele blessures en je ervaring met andere sporten. Na deze  intake helpen we je verder om een goede keuze te maken voor het vervolgtraject en de start van je Fitness avontuur.

Deze intake is er voor om te zorgen dat iedereen via het doorlopen van een passend traject met een van onze fitness programma’s begint . Het team van HIA Functional Fitness & Physical Performance Center (CrossFit Zwijndrecht) is van mening dat iedere atleet, ongeacht zijn of haar ervaring en/of doelstelling, dezelfde aandacht moet krijgen. Ons streven is een ieder met het juiste plan op pad te sturen om zijn of haar doelstelling te behalen. Dit proces zorgt ervoor dat wij als team trainers een goed overzicht houden over de progressie van onze atleten en het behalen van hun doelstelling. We willen er voor zorgdragen dat we onze visie over fitness kunnen waarmaken en de continuïteit daarvan tijdens de groei van ons bedrijf kunnen blijven waarborgen.

Bel ons op 0639545644 of mail info@crossfitzwijndrecht.com om een eerste afspraak te maken. Je zet hiermee de eerste stap voor de allerbeste fitness ervaring die je kan voorstellen!

ON-RAMP: Onze ON-RAMP training bestaan uit 1 PT  les van 150 minuten. De les is zo geprogrammeerd dat een ieder hieraan mee kan doen en op elk niveau kan instappen. Of je nu een tijd lang of helemaal niet aan sport hebt gestaan of een top atleet bent onze On-Ramp les wordt op maat geprogrammeerd om een ieder de nodige technische vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om zich binnen de WODS (Workouts Of The Day) te kunnen bewegen. Gedurende de 150 minuten training maken de beginnende Functional Fitness (CrossFit) atleten kennis met onder andere de 9 functionele basis oefeningen binnen CrossFit. Ook wordt er aandacht besteedt aan de juiste oefeningen die nodig zijn in de vervolgtrajecten en CrossFit domeinen. Men moet dan denken aan Olympisch Gewichtheffen, Powerlifting, Gymnastische vaardigheden en het bijhouden van resultaten op een whiteboard en/of eigen logboek/app.

Er wordt tijdens de On-Ramp extra veel aandacht besteed aan de juiste uitvoering van de 9 fundamentele basisoefeningen. Moet men dan na de On-Ramp les perfect een Squat kunnen maken? Zeker niet wij streven namelijk niet naar perfectie maar naar progressie. Onze On-Ramp lessen zorgen ervoor dat je een goede basis hebt voor een vervolgtraject. Tevens heb je na het volgen van onze On-Ramp voldoende kennis van de bewegingen en de terminologie die men tijdens de WOD kan tegenkomen. Onze lessen van On-Ramp tot WOD hebben plek voor 12 tot 14 atleten. Zorg dus dat je ruim op tijd contact met ons opneemt voor een intake  en eventuele proefles. Onze On-Ramp lessen worden in overleg op een  samen overeengekomen dag en tijdstip gegeven.

WhatsApp chat WhatsApp ons