Trainer: Jeroen Kranendonk

Naam:​Jeroen Kranendonk

Leeftijd: 29 jaar

Vanaf jongs af aan heb ik me altijd bezig gehouden met verschillende soorten sport. Toen ik klaar was met de middelbare school was de keuze dan ook niet moeilijk en ben ik begonnen met de MBO opleiding Sport en Bewegen. Tijdens de opleiding ben ik in aanraking gekomen met veel verschillende sporten en via stages heb ik les mogen geven aan verschillende doelgroepen die uiteenlopen van de jongstekinderen tot aan de oudste senioren.

Tijdens mijn opleiding raakte ik geïnteresseerd in het vak Brandweerman. Mijn vader was al enige tijd vrijwillig-brandweerman en via hem heb ik stage kunnen lopen bij de sportinstructeur van de beroepsbrandweer. Dit beviel mij zo dat ik mijn plannen heb bijgesteld en zelf ook brandweerman wilde worden.

Na het behalen van mijn diploma kon ik na stage blijven werken bij een sport stimuleringsbedrijf. Hier heb ik nog 1,5 jaar gewerkt voordat ik zelf beroeps-brandweerman werd.

Via collega’s ben ik ongeveer 4 jaar geleden in aanraking gekomen met Crossfit. In eerste instantie om fit te zijn en blijven voor mijn vak. Toen ik eenmaal begonnen was ik verkocht en wilde al snel meer. Eerst in een competitie groepje en later de GOAT-groep.

Omdat ik altijd geïnteresseerd ben gebleven in het geven van sportlessen heb ik mijn Crossfit Level 1 Trainer certificaat gehaald. Kort daarna mocht ik les gaan geven bij CrossfitZwijndrecht. Eerst alleen WOD’s en inmiddels verzorg ik ook het wekelijkse Gymnastics-Hour.

In de tussentijd heb ik de volgende diploma’s op het gebeid van Crossfit behaald:

– Crossfit Level 1 Trainer
– Crossfit Gymnastics Certificate
– Crossfit Anatomy Certificate
– Crossfit Scaling Certificate
– Crossfit Jugde Certificate
WhatsApp chat WhatsApp ons