HIA Functional Fitness & Physical Performance Center (CrossFit Zwijndrecht) biedt al geruime tijd de mogelijkheid om persoonlijk 1 op 1 onder begeleiding onze mooie sport CrossFit te beoefenen. Door de professionele en persoonlijke begeleiding ben je in staat om zonder afleiding nog sneller resultaat te boeken in je training.

Wat zijn voor jou de voordelen van trainen onder begeleiding van een personal trainer?

Allereerst, het gaat bij ons om jou en het werken aan je doelstellingen. Er wordt gekeken naar jouw specifieke wensen. Je krijgt professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en een op maat gemaakte programmering. Buiten de reguliere 9 fundamentele bewegingen besteden we op effectieve wijze aandacht aan o.a. Olympisch Gewichtheffen, Gymnastics, Kracht en andere zaken die jou beter maken.

Wij noemen dit “CrossFit Op Maat”

Is “CrossFit op Maat” wat voor mij? Dit is een vraag die wij graag willen beantwoorden. “CrossFit op Maat” is meer dan een standaard PT (Personal Training) en zeker wat voor jou!

Hetgeen wij belangrijk vinden bij onze programmering is de progressie die men maakt op het gebied van gezond en veilig bewegen. Waar we bij iedere klant, ongeacht je doelstellingen, met arendsogen naar kijken is de biomechanica. We kijken, tijdens het uitvoeren van de Workout, naar de beweging van de gewrichten, spieren en ledematen. Het gaat niet alleen om hoe je je voortbeweegt tijdens de WOD maar ook daarna. We kijken of je tijdens het uitvoeren van de bewegingen de juiste techniek hanteert. Dit is van essentieel belang om gezond en veilig te blijven sporten.

De volgorde van hoe jij je training wegzet vinden wij erg belangrijk. Ben je gevoelig voor prestaties? Heb je last van je eigen ego? Laat je jezelf beïnvloeden door wat andere doen? Ben je mentaal opgewassen tegen de intensiteit die je beleefd aan de workout etc etc. Allemaal zaken die wij belangrijk vinden en waarvoor “CrossFit op Maat” voor jou mogelijk van belang kan zijn.

Waarom nu “CrossFit op Maat” na bijvoorbeeld je reguliere fitness programma?

Het gaat hierbij om persoonlijke benadering en maatwerk.

Op de eerste plaats staat bij ons de biomechanica en de techniek bovenaan. Het aantal herhalingen en de intensiteit waarmee de workout wordt volbracht staan bij ons op respectievelijk een tweede en derde plaats!

OK….nu zal je zeggen “maar dit is niet nieuw voor me en leer ik toch ook in de reguliere lessen hoe het moet?” “Waarom zou ik dan “CrossFit op Maat” nodig hebben ?”

Bij het programmeren voor een training op maat ligt de nadruk op beter en efficiënter leren bewegen. De nadruk ligt bij ons nooit op het zogenaamde knallen in de WOD totdat je er letterlijk en figuurlijk bij neervalt en meteen een enkele reis naar de fysiotherapie kan inplannen. Sturing en individueel persoonlijke aandacht vraagt om meer en om een persoonlijke benadering met maatwerk.

Beter bewegen en voldoende progressie maken met de juiste techniek betekent efficiënter bewegen. Door hier persoonlijke aandacht aan te besteden en maatwerk te leveren blijft men gemotiveerder en energieker sporten, de prestaties in je reguliere workouts worden daardoor beter en je zit ook nog eens beter in je vel. Kortom je leert bij ons met “CrossFit op Maat” beter bewegen en fitter door het leven gaan.

Voordat je bij ons start met een programmering van “CrossFit op Maat” maken we een afspraak voor een uitgebreide intake. We willen precies weten wat je doelen zijn en zelfs veel meer dan dat.

De ervaring heeft ons geleerd dat de meest gehoorde doelen die bij een reguliere Personal Training voorbij komen o.a. zijn: afvallen, meer kracht krijgen, fitter worden en bij de mannen vaak ook de bekende sixpack.

Om al deze doelen te behalen kom je er niet alleen door simpel weg een Personal Training te volgen. Je hebt een programmering op maat nodig. Je hebt coaching nodig en begeleiding van A tot Z. Een verandering in je huidige levensstijl is daarbij belangrijker dan de persoonlijke trainingen die je volgt. Hoe je dit doet en hoe je dit moet aanpakken gaan wij je vertellen en je uiteraard bij helpen.

Onze personal trainers (wij noemen hen “CrossFit op Maat” Coaches) onderscheiden zich, niet alleen door hun ervaring in CrossFit maar door vele jaren ervaring in een breed scala van sporten en bewegingswetenschappen. Hun kennis en ervaring op het gebied van bewegen, kracht en inspanning zijn in deze regio zeer zeker onderscheidend te noemen.

Bij ons volg je dus geen Personal Training om zoveel mogelijk repetities te maken en na ieder les totaal versleten huiswaarts te keren. Je contracteert ons om iets te leren over je huidige training, je lifestyle, de veranderingen die je daarin meemaakt, je eigen lijf, de juiste mindset en je competenties evenals je beperkingen. We leren je met de grootste zorgvuldigheid beter bewegen en stellen een “CrossFit op Maat” programmering voor je op dat aansluit bij de fysieke behoefte, competentie en doelstellingen.

We bieden je een maatwerk programmeringen aan waarbij we je coachen en begeleiden op het gebied van:

Blessure revalidatie,

Verminderen van rugklachten en schouder problematiek,

Krachttraining en uithoudingsvermogen,

Olympisch Gewichtheffen,

Gymnastics,

Powerlifting,

Functioneel Trainen,

Mentale Weerbaarheid,

Voorbereiding Fysieke Vaardigheden (Defensie, Politie, Private Contracters, Beveiliging etc.)

CrossFit Competitie Training (Goal Oriented Athlete Training, GOAT)

Ben je geïnteresseerd om buiten je reguliere workouts of andere sporten “CrossFit op Maat” te volgen en wil je ons daarvoor contracteren of ben je geheel onbekend met CrossFit maar wil je meteen goed beginnen en eerst “CrossFit op Maat” gaan volgen ….maak dan snel een afspraak door een mail te sturen aan crossfitopmaat@crossfitzwijndrecht.com

Prijs indicatie CrossFit Op Maat Personal Training (afhankelijk van de doelstellingen en op aanvraag).

  • CrossFit Op Maat (COM) per les van 60 min €59;- exclusief b.t.w en met een minimale afname van 6 lessen (dit bedrag van €354,- ex. moet in één keer vooraf worden voldaan)
  • Op maat gemaakt Kracht, Powerlifting en/of Olympic Weightlifting schema voor 8 weken €80 (dit is inclusief 1 les van 60 minuten Personal Training om het schema door te nemen en mee aan te vangen.)
  • Voortgezette schema’s steeds met 6 weken €59;- (alleen mogelijk na het afronden van de bovengenoemde 6 weken en introductie les)
  • Voedingsadvies + 1 voorbeeld week voeding + Wegen en meten €100

Team HIA Functional Fitness & Physical Performance Center (CrossFit Zwijndrecht)

WhatsApp WhatsApp ons