Invest In Your Health

CrossFit Op Maat & G.O.A.T.

Training door proffesionele trainers

1ON1

Training Met Een Van Onze Trainers

HIA Functional Fitness & Physical Performance Center (CrossFit Zwijndrecht) biedt al geruime tijd de mogelijkheid om persoonlijk 1 op 1 onder begeleiding onze mooie sport CrossFit te beoefenen. Door de professionele en persoonlijke begeleiding ben je in staat om zonder afleiding nog sneller resultaat te boeken in je training.

Ben je geïnteresseerd om buiten je reguliere workouts of andere sporten “CrossFit op Maat” te volgen en wil je ons daarvoor contracteren of ben je geheel onbekend met CrossFit maar wil je meteen goed beginnen en eerst “CrossFit op Maat” gaan volgen vraag dan vrijblijvend een persoonlijk  consult aan met de Headcoach van CrossFit Zwijndrecht.

Let’s GO

Get IN Shape

Real Work. Real Results. All Ages.

Professionele Trainers

Wij werken met proffesionele trainers en stellen hoge eisen aan deze. Onze trainers zijn hoog gekwalificeerd en in bezit van zowel de basis als gespecialiseerde CrossFit certificeringen.

l

Sport & Voeding

Wij werken nauw samen met verschillende voedingsdeskundige, Lifestyle coaches en diëtisten. Vraag ernaar bij een persoonlijk consult. 

Fysiotherapie

Wij werken o.a. samen met hoog gekwalificeerde fysiotherapeuten zoals top fysiotherapeut Jolanda Toth   , gespecialiseerd in o.a. Sportfysiotherapie, Manuele therapie, Sportrevalidatie, Ortopedische revalidatie, Acupuncture, Dry Needeling en Musculoskeletale echografie.

CrossFit Zwijndrecht…Nil Volentibus Arduum.

CrossFit Op Maat

“The motivation comes from within. No one can hand it to you, but no one can take it away, either.”

Kracht Training

“Progressieve Overload” De drijvende kracht achter spiergroei.”

Gymnastics

Het lichaam is een zeer complex “bewegingsmechanisme en tijdens deze PT lessen zal je daar een hoop meer over te weten komen!”

Gewichtsverlies

“CrossFit” 

Kosten

Wat kost u CrossFit Op Maat…De vraag is hier wat is uw gezondheid waard!?

 “All progress takes place outside the comfort zone.”

GOAL ORIENTED ATHLETE TRAINING (GOAT)

Je wilt persoonlijke begeleiding, je wilt meer dan CrossFit trainen, je wilt competitie en jezelf met anderen in wedstrijden meten. Ook dat kan bij ons. 

GOAT:

Ben je geintreseerd in persoonlijke begeleiding bij het trainen voor competities? Denk je het in je te hebben? Kijk dan HIER en maak een persoonlijke afspraak met mij.

VRAGEN?

Heeft u vragen of wilt u specifiek Personal Training op maat (ivm beperkingen, ziekte, blessures, zwangerschap e.d.). Wilt u een Goal Oriented Athlete Trauning volgen en persoonlijk worden begeleid om uw doelstelling, het meedoen aan een grote competitie, waar te maken?  Vul dan onderstaan formulier in en wij helpen u graag verder. 

7 + 11 =

WhatsApp WhatsApp ons