Zakelijk Sportief

Wij laten jouw bedrijf beter presteren door je werknemers fitter te maken

Onze Service

CrossFit Zwijndrecht biedt u als bedrijf of ondernemer ook zakelijke mogelijkheden aan. Zo is onze locatie uitermate geschikt voor vergaderingen, productpresentaties of seminars die net wat verrassender zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor een programma op maat, voor elk budget, voor elke wens, voor de hele afdeling of het hele bedrijf. Wij verzorgen tevens teambuilding events van 12 en 24 uurs evoluties. Wij werken hierbij met ervaren specialisten die allen werkzaam waren of nog steeds zijn bij specialistische politie en defensie diensten. 

Vergaderen Sportief

Onze vergadering opties met een sportieve sluiting zijn bedoeld om jouw vergaderingen, inspiratie-, team- of MTdagen sportief in te kleuren. We geven de sportieve beëindiging van de vergadering weer met een workout op maat en passen dit aan naar wens van u en/of uw werknemers. De trainingen kunnen bij CrossFit Zwijndrecht, op locatie, buiten in het mooie park Sandelingen of zelfs op uw eigen locatie. 

Natuurlijk zouden we echt verschil willen creëren in uw bedrijf. Dit doen wij het liefst, door het hele jaar aandacht te geven aan mentaal management, fysieke kracht en een gezonde leefstijl. Wij hebben de kennis, de tools en de passie.

Onze locatie is binnen enkele minuten vanaf autosnelweg A16, afslag 23  te bereiken. Deze handige ligging bij de snelweg en nabij gelegen Rotterdam maken CrossFit Zwijndrecht een centrale locatie om bijeen te komen.

CrossFit Zwijndrecht is gelegen in natuurgebied Sandelingen Ambacht en beschikt over zowel indoor als outdoor sport materiaal. Al deze activiteiten kunnen worden gecombineerd met onze vergaderarrangementen.

Wat dacht u namelijk van na afloop van de vergadering met heel het team deelnemen een gevarieerde CrossFit Workout, of een pittige teambuilding opdracht in het park Sandelingen Ambacht om samenwerking te stimuleren.  Of u neemt met het team deel aan een Yoga sessie om het hoofd even helemaal leeg te maken? U kunt er ook voor kiezen om de teambuilding direct in de praktijk te brengen, u kunt met z’n allen tijdens deze training aan nieuwe ideeën werken en weer fris aan de vergadering deelnemen.


Alle arangementen zijn eventueel ook met een gezonde lunch in onze CrossFit Box te combineren.

En wat als u nu het hele Management Team, of uw werknemers in het bedrijf in beweging wil brengen? Ook dan kunnen wij u op maat helpen.

Als lid van het management team wordt er veel van u gevraagd. Als management team bent uiteindelijk de drijvende kracht tussen de directie en de staff. Stel uzelf eens voor hoe jullie management team zou functioneren als jullie allemaal 10% fitter zouden zijn?

Ga voor een duurzame gedragsverandering van jouw hele team, door van vitaliteit een Key performance indicators (KPI) te maken. Ook daarin kunnen wij uw adviseren.

Met welk doel wil je als team aan de slag? Afhankelijk van de doelstelling en het niveau van de deelnemers bieden we een passende programmering aan om  optimaal te kunnen groeien. Fysieke en mentale uitdagingen vormen de basis van onze 12 en 24 uur trainingen. Natuurlijk staat veiligheid, samen met efficiëntie en continuïteit van de leerdoelen, altijd voorop.

Kortom mogelijkheden zat. Vraag vrijblijven onze digitale brochure aan of maak een afspraak met ons voor een informatief gesprek.

Wij laten jouw bedrijf beter presteren door je werknemers fitter te maken

3.2.1. GO
Team CrossFit Zwijndrecht

 

Adres

” Great things in business are never done by one person. They are done by a team of people. “

De Veldoven 33

3342 GR, Hendrik Ido Ambacht

+31639545644

Geef Bericht

WhatsApp WhatsApp ons