Certified Tactical  Trainers

Wat maakt jou een goede operator? Natuurlijk is een goede fysieke en mentale conditie belangrijk. Maar actie-intelligentie, dat je in scenario’s kunt denken, alert en doortastend reageert en contactgericht bent, is nog veel belangrijker. Onze trainers/instructeurs, met ruime ervaring in specialistische diensten (politie en defensie) kunnen jou daar haarfijn bij helpen en op vlieghoogte brengen. 

Politie

Brandweer

Defensie

Private Contractors

WIJ HELPEN JOU MET DE HARDE EISEN.

Elk goed trainingsprogramma vertrekt vanuit een duidelijke filosofie. Iedereen kan oefeningen bedenken, maar het gaat om de filosofie die er achter zit. Wij hebben hiervoor de skills, drills & trainers.

“wij maken voor iedere cursist, gelet op zijn of haar specifieke behoeften en de dienst waar hij of zij naar solliciteert een compleet trainingsprogramma.

Dit programma wordt beschreven op basis van de behoefteanalyse en training visie. Aan het eind van de training hebben we een operator met een competente bewegingsapparaat, die sterk, snel, lenig en behendig is en die beschikt over een korte en lange duur uithoudingsvermogen.

De effectiviteit van het trainingsprogramma wordt Bepaald aan de hand van verschillende indicatoren welke de desbetreffende trainer/instructeur vanaf het begin zal monitoren. “

—A.S & L.D

TRAJECT CFZW TACTICAL TRAINING PROGRAM

CrossFit Zwijndrecht maakt bij het trainen en coachen van cursisten gebruik van trainers afkomstig/werkzaam bij specialistische Politiediensten en Defensie.

Het traject dat je doorloopt ziet er als volgt uit:

1. Intake (o.a. assessment, blessure bespreking en fysieke intest). 

2. 0 meting en start basis programma (toetsing huidige fysieke gesteldheid)

3. Specifieke beroepsgerichte training (tevens casuïstiek en aanvang mentale weerbaarheid) 

4. tussen meting en uitbreiding beroepsgerichte training (o.a. grensverleggend werk en evaluatie …waar zijn we nu en waar moeten we heen) 

5. Vormbehoud, blessure preventie,en voorbereiding opleiding (o.a. functioneel leren bewegen in onaangename situaties) 

6. Eind oefening 

Kom je uit de Regio Rijnmond dan kan je voor een adequate en effectieve voorbereiding op een baan bij de Politie, DKDB, DSI/OAE, TPE, OG en diverse gespecialiseerde Defensie onderdelen bij CrossFit Zwijndrecht terecht.

Nil Volentibus Arduum

WhatsApp WhatsApp ons