Covid-19 NIEUWS 

Lees hier ons Covid-19 Protocol (V3)

INfo

Algemene Informatie

Beste CrossFit Zwijndrecht leden en geïnteresseerden, 

Het kabinet heeft de meeste maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus voor ons sport ondernemingen versoepeld. 

Voor ons geldt dat we vanaf 1 juli 2020 open mogen zijn en weer binnen kunnen trainen, uiteraard ook met strenge maatregelen.

Wij, als CrossFit Zwijndrecht, weten zeker dat we met het huidige plan dat hier voor u ligt en het genoemde protocol voldoen aan alle veiligheidsmaatregelen voor georganiseerde binnen sporten.  (geen officiële wedstrijden). Lees hieronder ons volledige protocol voor de BINNENTRAININGEN. 

CrossFit Zwijndrecht

Laatste Nieuws &  Updates

– 27 mei 2020

 

We mogen weer!
Het kabinet heeft bekend gemaakt dat sportscholen per  1 juli hun deuren weer mogen openen. Uiteraard  staan wij te trappelen om opnieuw een bijdrage te leveren aan het mentale, sociale en fysieke welzijn van onze samenleving.

 

 

 

– 26 mei 2020: De experts van het Outbreak Management Team (OMT) zijn nog niet zover dat ze het kabinet adviseren om de sportscholen te heropenen. Voorlopig blijft 1 september op de agenda staan. Echt heel erg jammer dit maar we blijven positief en kijken naar de toekomst.

– 19 mei 2020: We hebben de 6 buiten platforms uitgebreid naar 8.

 

– 19 mei 2020: We hebben we de onbeperkte en 10 keer per maand abonnementen weer terug gebracht naar normaal.

 

– LET OP: bij regen, storm, bliksem en andere calamiteiten waarbij buiten training een gevaar oplevert voor de sporters of schade kan aanbrengen aan materiaal gaat de les NIET door. Dit kan desnoods zonder vooraankondiging. Bij voorbaat excuses voor het ongemak.

 

Lonny Drees, head coach/owner

 

 

WE MOGEN WEER BINNEN TRAINEN

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

WhatsApp WhatsApp ons